Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ve karakol görmek

Rüyada polis ve karakol görmek

Rüyada polis ve karakol görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis ve karakol gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada karakolda polis görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis karakoluna gitmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada karakol polis görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karakol ve polis görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis karakolu görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis ve karakol görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalet eder.

Rüyada karakola girmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada karakol görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments