Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini karakolda görmek

Rüyada birini karakolda görmek

Rüyada birini karakolda görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kişinin güzel işler yapacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini karakolda gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada karakola gitmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karakol polis görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada karakolda ifade vermek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada karakola girmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri karakol görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Rüyada polis karakolu görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulur.

Rüyada karakol görmek hanenizde bolluk olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada karakola düşmek sermayesinin harcandığına değeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments