Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakol ve polis görmek

Rüyada karakol ve polis görmek

Rüyada karakol ve polis görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada karakol ve polis gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada polis ve karakol görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada karakol polis görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karakolda polis görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, ön plana çıkacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine işarettir.

Rüyada karakol ve polis görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis karakolu görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sıkıntıya düşüreceğine işaret eder.

Rüyada polis karakoluna gitmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Rüyada karakola gitmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Rüyada karakoldan kaçmak hayatının düzene gireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments