Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakola düşmek

Rüyada karakola düşmek

Rüyada karakola düşmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet eder.

Rüyada karakola düşmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Rüyada karakola düşmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet eder.

Rüyada karakolluk olmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini karakolda görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına işarettir.

Rüyada polis karakolu görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Rüyada karakola girmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına işarettir.

Rüyada karakola gitmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Rüyada karakoldan çıkmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karakoldan kaçmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments