Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis sevgili görmek

Rüyada polis sevgili görmek

Rüyada polis sevgili görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis sevgili gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Rüyada polisle sevgili olmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada polis sevgili görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet eder.

Rüyada sevgilinin polis olduğunu görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada polis aracı görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini polis olarak görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ilerleyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işarettir.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla polis aramak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada polisi aramak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments