Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis sapkasi takmak

Rüyada polis sapkasi takmak

Rüyada polis sapkasi takmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, korkularından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada polis sapkasi takmak gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Rüyada polis sapkasi takmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz sapı yemek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada mısır sapları görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, karalar bağlayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına inanılır.

Rüyada maydanoz sapı görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, eski enerjisini bulacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işarettir.

Rüyada arabayla çamura saplanmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada keser sapı görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sapı kırık balta görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ok saplandığını görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments