Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis olmadığını görmek

Rüyada polis olmadığını görmek

Rüyada polis olmadığını görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok kötü hissedileceğine, hayır vereceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada polis olmadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada polis olmadığını görmek neşesini kaçıracağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bakire olmadığını öğrenmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına delalet eder.

Rüyada evin yerinde olmadığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun olmadığını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet eder.

Rüyada başının olmadığını görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, sorunlarının da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezun olmadığını görmek hayata daha sıkı tutunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bebeğin olmadığını görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, dünyasının iyileşmesine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments