Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis arabasına bindiğini görmek

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada polis arabasına bindiğini gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının arabaya bindiğini görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işarettir.

Rüyada birinin siyah arabaya bindiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kendi patronu olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı arabaya bindiğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada arabaya bindirmek engel tanımayan biri olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah arabaya bindiğini görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bir arabaya bindiğini görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada eski arabaya bindiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments