Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis köpeği görmek

Rüyada polis köpeği görmek

Rüyada polis köpeği görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet eder.

Rüyada polis köpeği gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada polis köpeği görmek geçim derdinin kalmayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet eder.

Rüyada polis ve köpek görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ve polis görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada polis okulu kazanmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, işsiz kalmaya, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada tanıdık polis görmek terfi alamayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına inanılır.

Rüyada silahlı polisler görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kalabalık polis görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada sivil polis olmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, içinin huzurla dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments