Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mısır yemek

Rüyada yeşil mısır yemek

Rüyada yeşil mısır yemek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mısır yemek gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada yeşil mısır yemek hoş olmayan sözler işiteceğine, çok sevineceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil mısır koçanı görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mısır görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış mısır yemek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurtlu mısır ekmeği yemek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada közde mısır yemek birlikte çeşitli işlere girileceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments