Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tane mısır görmek

Rüyada tane mısır görmek

Rüyada tane mısır görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada tane mısır gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada mısır tanesi görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı mısır tanesi görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işaret eder.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek getirisi çok olan işler yapacağına, çok büyük adımlar atılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına inanılır.

Rüyada mısır tanesi yemek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır taneleri görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, nasibin bollaşacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tane mısır görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada tane mısır yemek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments