Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır taneleri görmek

Rüyada mısır taneleri görmek

Rüyada mısır taneleri görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mısır taneleri gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada tane mısır görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rakiplerin üzüleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Rüyada mısır tanesi yemek alım gücünde yükselme olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mısır taneleri görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments