Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, büyük bir mala sahip olacağına, büyük zararlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada haşlanmış mısır tanesi görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış mısır almak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Rüyada haşlama mısır görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Rüyada haşlamış mısır görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada haşlama mısır yemek zor günler geçireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments