Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tanesi görmek

Rüyada mısır tanesi görmek

Rüyada mısır tanesi görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kıdem atlayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mısır tanesi gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada mısır tanesi görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalet eder.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sağlık problemleri içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taneli mısır görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı mısır tanesi görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tane mısır yemek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments