Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taneli mısır görmek

Rüyada taneli mısır görmek

Rüyada taneli mısır görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taneli mısır gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kazançlı çıkacağına inanılır.

Rüyada mısır taneleri görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işaret eder.

Rüyada mısır tanesi yemek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taneli mısır görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tane mısır yemek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada mısır tanesi görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments