Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinden vurulmak

Rüyada ayak bileğinden vurulmak

Rüyada ayak bileğinden vurulmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, insanlara küsüleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileğini görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Rüyada ayak bileği görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin tutacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments