Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş incir görmek

Rüyada pişmiş incir görmek

Rüyada pişmiş incir görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş incir gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Rüyada pişmiş incir görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada incir satın aldığını görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir meyvesi görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm ve incir görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada incir ağaç görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir almak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacı kesmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments