Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından incir almak

Rüyada incir ağacından incir almak

Rüyada incir ağacından incir almak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir almak gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Rüyada ağacından incir yemek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacının altından geçmek hileye, fesada bulaşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah incir ağacı görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, dostlardan zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, rahat bir hayat sağlayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacında incir yemek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara incir ağacı görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments