Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve incir görmek

Rüyada üzüm ve incir görmek

Rüyada üzüm ve incir görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek güvensizliğini yeneceğine, rızkında ve malından olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada incir ve üzüm yemek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada üzüm ve incir yemek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulur.

Rüyada üzüm ve incir görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, onlara doyasıya sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm incir yemek maddi güç elde edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hata yapılacağına işarettir.

Rüyada üzüm incir görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments