Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir satın aldığını görmek

Rüyada incir satın aldığını görmek

Rüyada incir satın aldığını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, adını kirleteceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir satın aldığını gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada incir satın aldığını görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Rüyada incir satın almak rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına yorulur.

Rüyada kuru incir satın almak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada koyun satın aldığını görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, işleri büyütme sürecine girileceğine, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, işlerinin ağırlaşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara satın aldığını görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, hem de çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments