Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir meyvesi görmek

Rüyada incir meyvesi görmek

Rüyada incir meyvesi görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir meyvesi gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada incir meyvesi görmek can sıkıcı haberler almaya, ticaret adamı (kadını) olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada incir ağacından meyve yemek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulur.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli incir görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış incir görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada incir kesmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına alamet eder.

Rüyada incir armut görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments