Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacı kesmek

Rüyada incir ağacı kesmek

Rüyada incir ağacı kesmek hedeflerine kavuşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Rüyada incir ağacı kesmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada incir kesmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, çalışmalarının artacağına işaret eder.

Rüyada incir dalı kesmek sevdiklerini de koruyacağına, sadece kendisini düşüneceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacından incir koparmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yeni iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulur.

Rüyada incir ağacında yılan görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, hasta ise şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından düşmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments