Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinden yaralanmak

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hayır duaları alacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, güzel bir iş fırsatına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına rivayet eder.

Rüyada el bileğinde yara görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğini görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments