Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğini görmek

Rüyada ayak bileğini görmek

Rüyada ayak bileğini görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğini gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğini görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek sıkıntı yükleneceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments