Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, işinde verimsiz olacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bileğinde bilezik görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek sonuçtan memnun kalacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek ikinci bir şans vereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek planların boşa gideceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments