Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine tabir olunur.

Rüyada renkli dövme yaptırmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına işaret eder.

Rüyada dövme yaptıran görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, sıkılacağı bir haber almaya işaret etmektedir.

Rüyada yıldız dövmesi görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada dövme görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada dövmeciye gitmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments