Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtında dövme görmek

Rüyada birinin sırtında dövme görmek

Rüyada birinin sırtında dövme görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada birinin sırtında dövme gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sırtta dövme görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, sorunların yakında son bulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sırta dövme yaptırmak onlar adına aç insanları doyuracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada sırtında dövme görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birini dövmeli görmek kara kara düşünür olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments