Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde dövme görmek

Rüyada elde dövme görmek

Rüyada elde dövme görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada elde dövme gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elde dövme görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde kalp görmek keyfinin kaçacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde kuran tutmak rızkının kesileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Rüyada elde anahtar görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada sağ elde kına görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde dikiş dikmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, bunun şans olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde kına görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sevinçli haberler geleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde beyaz gül görmek rahat bir hayata sahip olmaya, başarı kaydedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments