Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş ciğer görmek

Rüyada pişmiş ciğer görmek

Rüyada pişmiş ciğer görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, şeytanın aklına uyacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş ciğer gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş ciğer görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada pişmiş ciğer yemek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hükmünün geçmeyeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada arnavut ciğeri görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer ekmek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer vermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments