Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş ciğer görmek

Rüyada pişmemiş ciğer görmek

Rüyada pişmemiş ciğer görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rakiplerinin üzüleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına inanılır.

Rüyada pişmemiş ciğer gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş ciğer görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yemek doğruluktan ayrılmayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, önünün açılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer yemek görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ciğer et görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments