Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğ ciğer yemek

Rüyada ciğ ciğer yemek

Rüyada ciğ ciğer yemek sorunların kısa süre içinde biteceğine, toplumda yükseleceğine, zorlukları aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğ ciğer yemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, keyfin bozulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ciğerini yemek işlerinin kötüye gideceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış ciğer yemek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğerli pilav yemek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ömrünün uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzu ciğeri yemek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan ciğeri yemek yapacağı planların altüst olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer kebap yemek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada ciğer kavurması yemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments