Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer yemeği görmek

Rüyada ciğer yemeği görmek

Rüyada ciğer yemeği görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada ciğer yemeği gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada kuzu ciğeri yemek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada kaz ciğeri yemek onlara hocalık edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan ciğeri yemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi ciğerini yemek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan ciğeri yemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer yemeği görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arnavut ciğeri yemek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments