Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer ekmek yemek

Rüyada ciğer ekmek yemek

Rüyada ciğer ekmek yemek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kısmetlerinin artacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Rüyada ciğer ekmek yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Rüyada ekmek arası ciğer yemek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayırlı yollara gireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer ekmek yemek güveninin artacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası ciğer görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kötü noktalara geleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada kaz ciğeri yemek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalettir.

Rüyada ciğer yemek görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan ciğeri yemek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğerli pilav yemek talihin yüze güleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer dürüm yemek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments