Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş ciğer yemek

Rüyada pişmemiş ciğer yemek

Rüyada pişmemiş ciğer yemek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek rakipsiz hale geleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş ciğer yemek Allah katında günahlarının affolacağına, inancının zayıflayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş ciğer görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan ciğeri yemek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ciğer kavurması yemek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ciğer kebabı yemek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine olan güvenin artacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments