Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arnavut ciğeri görmek

Rüyada arnavut ciğeri görmek

Rüyada arnavut ciğeri görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, toplumda yükseleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Rüyada arnavut ciğeri gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada et ciğer yemek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu ciğeri yemek korkulan bir şeyin başa geleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada birine ciğer vermek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine inanılır.

Rüyada ciğer vermek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalettir.

Rüyada ciğer pişirip yemek malının ve parasının ziyan olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş ciğer yemek yanlışlara düşeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer yediğini görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments