Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer vermek

Rüyada ciğer vermek

Rüyada ciğer vermek büyük çaba sarfedeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ciğer vermek gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada hayvan ciğeri görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada ciğer yemeği görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada köpek ciğeri görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulur.

Rüyada dana ciğeri görmek bazı konularda konuşulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada kuzu ciğeri görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer doğradığını görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet eder.

Rüyada ciğer dağıtmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine yorulur.

Rüyada pişmiş ciğer yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments