Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmak görmek

Rüyada ayak baş parmak görmek

Rüyada ayak baş parmak görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok yoğun çalışacağına, kırgınlıkların biteceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada ayak baş parmak görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, büyük savaşların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağı görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments