Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş aşurelik buğday görmek

Rüyada pişmiş aşurelik buğday görmek

Rüyada pişmiş aşurelik buğday görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, elin bollaşacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş aşurelik buğday gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada pişmiş aşurelik buğday görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aşure buğdayı görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşurelik buğday görmek hayatından çıkaracağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada aşure ikram etmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencerede aşure görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada tuzlu aşure görmek hastalıklarının azalacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada aşure günü görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işarettir.

Rüyada tuzlu aşure yemek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sorunsuz geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments