Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu aşure görmek

Rüyada tuzlu aşure görmek

Rüyada tuzlu aşure görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, daha isabetli kararlar alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işarettir.

Rüyada tuzlu aşure gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Rüyada tuzlu aşure görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu aşure yemek işlerin devam edeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada aşure malzemesi görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kazan aşure görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, onları okula göndereceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada aşure keşkek görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure malzemesi almak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Rüyada aşure gününü görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş aşurelik buğday görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments