Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure ikram etmek

Rüyada aşure ikram etmek

Rüyada aşure ikram etmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hafifleyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada aşure ikram etmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada aşure tatlısı görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada aşure dağıttığını görmek kazançta zarar edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada aşure buğdayı görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada aşurelik buğday görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada aşure tenceresi görmek günah işlemekten korunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşure kazanı görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments