Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure buğdayı görmek

Rüyada aşure buğdayı görmek

Rüyada aşure buğdayı görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure buğdayı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorum, fikir veya önerilerinizi eleştiri olarak görebilirler.

Rüyada pişmiş aşurelik buğday görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure buğdayı görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşurelik buğday görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure karıştırmak sevinç dolu haberler alacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure kazanı görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işarettir.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada aşure çorbası pişirmek iflas edeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aşure ayında aşure yemek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments