Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede aşure görmek

Rüyada tencerede aşure görmek

Rüyada tencerede aşure görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uzun sohbetler edeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada tencerede aşure gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Rüyada aşure tenceresi görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada tencerede aşure görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure çorbası yemek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek yeni işlere atılacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinden aşure almak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada aşure dökmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure yaparken görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments