Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure günü görmek

Rüyada aşure günü görmek

Rüyada aşure günü görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kalben çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada aşure günü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Rüyada aşure günü görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, hasta ise bakacağına, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada aşure gününü görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada aşure ikram etmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada aşurelik buğday görmek gözyaşına boğulacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşurenin taştığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, özel hayatında mutlu olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments