Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu aşure yemek

Rüyada tuzlu aşure yemek

Rüyada tuzlu aşure yemek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu aşure yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Rüyada tuzlu aşure yemek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu aşure görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada aşure çorbası yemek mutlu olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada aşure yemek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kendinden emin adımlar atacağına yorulur.

Rüyada şekersiz aşure yemek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada aşure ayında aşure yemek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işarettir.

Rüyada aşure içmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada aşure malzemesi almak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments