Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşurelik buğday görmek

Rüyada aşurelik buğday görmek

Rüyada aşurelik buğday görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, geçineceğine, başarısının azalacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşurelik buğday gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada aşure buğdayı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşurelik buğday görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada pişmiş aşurelik buğday görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada aşure tenceresi görmek çarelere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu aşure görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sorunlarının biteceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada aşure ayında aşure görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments