Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek üzüntü yaşamaya, rütbesinin artacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının çıktığını görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağının çıktığını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, rızkının artacağına yorulur.

Rüyada tırnaklarının çıktığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni tırnak çıktığını görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments