Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, koltuğunun da yükseleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kariyer sahibi olacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalettir.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek rızkının artacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş fasulye görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, oldukça büyük başarılara rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments