Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş taze fasulye görmek

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, nazara geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş taze fasulye gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek bir beladan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye yediğini görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Rüyada taze fasulye satın almak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalet eder.

Rüyada etli taze fasulye yemek hastalanacağına, üzüleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye ayıklamak daha başarılı ve kazançlı olacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazardan taze fasulye almak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, varlık ve huzur sahibi olunacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments