Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş fasulye görmek

Rüyada pişmiş fasulye görmek

Rüyada pişmiş fasulye görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada pişmiş fasulye gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sonunda mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş fasulye görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek dinde olgunlaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek hem dua alacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, makbul olan şeylere, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments