Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek

Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek

Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek sıkıntılarını atlatacağına, bir uzmana başvurulacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek sağlığından olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hem işinde başarılı olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş fasulye görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments